blå sygesikringskort i norge


Hvis du arbejder i Danmark men bor i et andet EUEØS-land eller Schweiz kan du også søge Udbetaling Danmark om det blå EU-sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort er gratis.


Grafferdrakt Klaer Norge

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling medicin mm.

. Det blå EU-sygesikringskort fungerer som din offentlige rejseforsikring når du rejser i EU Norge Island Schweiz Grønland Færøerne og Liechtenstein. Det blå sygesikringskort dækker heller ikke hvis det vurderes at du ikke har brug for nødvendig behandling men godt kan vente til du kommer tilbage til Danmark. Du har ret til samme behandling som enhver anden borger i et af de nævnte nordiske lande - ligesom på det blå sygesikringskort.

Som allerede skrevet gælder kortet i de andre EU-lande ligesom det inkluderer rejser i Norge Liechtenstein Island og Schweiz. Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved. Det blå sygesikringskort dækker i EU og 4 andre lande.

EU-sygesikringskortet giver adgang til nødvendig offentlig sygehjælp under ophold i EU Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Læs om hvad det blå EU sygesikringskort dækker på rejser til Norge. Dette gælder også hvis du bliver syg af coronavirus.

Når du skal på ferie eller andre midlertidige ophold i op til et års varighed. Det er vigtigt at dit blå sygesikringskort er gyldigt i hele perioden hvor du er udenlands ellers gælder det ikke. Hvor meget skal du selv betale til læge og hospital.

Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Norge. Har en kronisk sygdom og ved du kan få behov for behandling eller. Hvis man rejser i et land som ikke er et EU-land eller Norge Island Liechtenstein eller Schweiz kan man i stedet tegne en privat forsikring der dækker behandling af sygdom.

Læs om hvad det blå EU sygesikringskort dækker på rejser til Norge. Dermed vil du i mange tilfælde være rigtig godt dækket uden en rejseforsikring i de fleste. Du kan vise dit gule sundhedskort sammen med billedlegitimation men vi anbefaler at du også har dit blå EU-sygesikringskort med hvis du har et.

Hvad hvis du bliver syg på rejsen til Norge. Det blå sygesikringskort dækker når du rejser i EU og EØS i disse tilfælde. Vejle Brand har lavet en oversigt der gør det nemt for dig at finde rundt i reglerne vedrørende det blå EU-sygesikringskort.

Derfor kan du komme til at betale en del af behandlingen selv hvis landets borgere i en tilsvarende situation også skal betale. Når du rejser Europa skal det blå kort med. Det blå EU-sygesikringsbevis dækker udgifter til læge eller hospitaler hvis du bliver syg eller kommer til skade når du rejser i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Ellers kan du få en papirblanket ved at kontakte Udbetaling Danmark International Sygesikring. Når du tager på skiferie i Norge så. Det blå EU-sygesikringskort kan ikke bruges under ophold uden for EU og EØS-landene - det vil sige EU-landene samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Du kan også have ret til kortet i andre tilfælde. Hvis du skal studere eller følge en faglig uddannelse. Det blå sygesikringskort kan kun bruges i EU-lande Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt. Tirsdag juni 7 2022 Log ind Tilmeld. Du har udelukkende ret til sygehjælp på samme vilkår som personer der er offentligt sygesikrede i landet.

Du skal bestille det blå EU-sygesikringskort online. Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. Du skal bestille kortet på borgerdk.

Du er omfattet af det blå EU-sygesikringskort på almindelige ferierejser under studie- og praktikophold som au-pair og ved arbejde i udlandet. Du kan få det blå EU-sygesikringskort hvis du bor i Danmark er statsborger i et EU-land Norge Island. Under ophold i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz.

Med det blå sygesikringskort er du kun dækket i begrænset omfang og det anbefales derfor at du tegner en privat rejseforsikring. Derudover tilbyder vi hos Vejle Brand dækninger der supplerer det blå EU-sygesikringskort så du kan. En bestående eller kronisk sygdom som din rejseforsikring ikke dækker.

Det udgør et bevis på. Aftalen betyder du ikke behøver være i besiddelse af det blå sygesikring for at have ret til. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Det blå sygesikringskort fungerer på nøjagtig samme måde som dit danske ditto. Du skal bruge en selvbetjeningsløsning hvis du har NemIDMitID. Kortet dækker på ferier også selv om man har en kronisk sygdom hvor man måske får behov for behandling.

Efter de fem år kan det fornyes gratis. Du kan bestille EU-sygesikringskort hvis du bor i Danmark er statsborger i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz og du er dansk sygesikret. Fandt du ikke hvad du ledte efter.

Du skal vise dit EU-sygesikringskort det blå kort. Det blå EU-sygesikringskort dækker. Dette gælder uanset dit statsborgerskab.

Norge Sverige Finland og Island har en særlig aftale omkring sygesikring. Lægen kan kræve eventuelle egenbetalinger inden behandlingen går i gang. Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold af en varighed på op til maksimalt 12 måneder i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Sygehjælpen gives på samme vilkår som til landets egne borgere. Det blå sygesikringskort dækker ikke al behandling. En privat rejseforsikring giver dig 100 tryghed på ferien.

Læs alt om. Du kan bruge det blå sygesikringskort på både private ferierejser forretningsrejser kombinerede ferie- og forretningsrejse i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz i op til 1 år eller hvis du får akut behov for behandling pga. Hvis du skal i praktik eller være au-pair.

Det blå sygesikringskort dækker lægebehandling og medicin ved tilskadekomst akut sygdom og ved behovsbestemt sygehjælp. Det kan blive rigtig dyrt at rejse ud i verden uden en rejseforsikring hvis du kommer ud for sygdom uheld eller røveri. Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Norge.

Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold på op til 1 år i alle EU-lande samt Norge Island Schweiz og Liechtenstein og er normalt gyldigt i 5 år. Når du rejser i Europa skal det blå EU-sygesikringskort med. Det blå EU-sygesikringskort dækker kun hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i.

Hvad hvis du bliver syg på rejsen til Norge. Dog kan gyldigheden være kortere hvis du skal bruge kortet til andet end ferie eller bor i udlandet. Det blå sygesikringskort er gratis og gyldigt i op til fem år.


Hadeland Glassverk Norge에 있는 핀


Nordland Bunad Scandinavian Costume Nordland Norway


Lesja Gudbrandsdal Bunad Norge


Beltestakk From Ost Telemark Telemark Norway This Bunad Have Many Variations You Have A Lot Of Different Choices In This Buand And Almo Mote Klaer Antrekk


Romerike Folkcostume Embroidery Overview Of Norwegian Costumes Part 1 The Norwegian Clothing Folk Costume Folk Dresses


Pin On Bunad National Costume In Norway


Pin Op Hadeland Glassverk Norge


Grafferbunad Med Brodert Liv Klaer Norge


Nordlandsbunad Nordland Farger


Young Norwegian Girl In National Costume Nationalcostumes Nationalattire Scandinavian Dress Norwegian Dress Norwegian Clothing


Pin Pa Norske Bunader


Mitt Eventyrland Norge On Instagram Ville Du Likt Denne Frokostutsikten Kineleon Mitteven Mountain Landscape Photography Travel Life Travel


Blue Gudbrandsdalen Festbunad With Apron From Gudbrandsdalen Oppland Norway Scandinavian Dress Norwegian Clothing Folk Dresses


Oslo Bunad Bla Norwegian Dress Swedish Dress Traditional Dresses


Norge I Bilder V Instagram Norway Lofoten Mariusmellum Please Follow Dreamchasersiceland D Travel Photos Travel Photography Visit Norway


Lihkku Beivviin Congratulations On The Day Sapmi The Native People Of Norway Orjanb Norge


Norway Norwegian Clothing Folk Fashion Folk Clothing


Beltestakk Lilla Bla Scandinavian Dress Finland Clothing Traditional Dresses


Bunad

Related : blå sygesikringskort i norge.